Maart 2024  Lieve berichtjes van Linda Community School! 

Maart 2024  Mandalas kleuren met de kleintjes van de Linda Community School

Maart 2024

Lessen op Nekacheya Primary School! Fijn om alle kinderen weer lekker creatief bezig te zien!

Maart 2024

Lessen op Linda Community School! Vlechten!

Februari 2024

Na een uitbraak van Cholera zijn de scholen langer dan normaal dicht geweest. Begin februari gingen ze weer open en teacher Mubiana van Linda Community School schreef 22 februari het volgende; ''Today's lessen, children were so happy after a long time of art lessons. Thank you so much for the beautiful job you are offering to the children en the school at large.''  De kinderen maakten weer prachtige bloemen. 

 

Juni 2023

Januari 2023: De examens en de grote vakantie zitten er in Livingstone op en het nieuwe schooljaar is weer begonnen! 

Met de start van het nieuwe schooljaar zijn de leerkrachten enthousiast aan de gang gegaan met het geven van art-lessen! Hoe prachtig om te zien dat ze met de door ons achtergelaten materialen in korte tijd al zoveel lessen hebben gegeven. De materialen worden goed gebruikt. In de kerstvakantie hebben de leerkrachten zelfs spelmateriaal voor de kinderen gemaakt. Op Nekacheya School is woensdag de art-dag geworden waarbij zo veel mogelijk klassen creatief aan de slag gaan. En ook op Linda Community School worden elke week art-lessen gegeven. Aan de hand van de leskaarten, maar natuurlijk ook met veel eigen creatieve ideeën worden er veel mooie dingen gemaakt.

De eerste bestellijsten voor nieuwe materialen zijn bij ons al weer binnen, Hieronder een aantal foto's van lessen begin dit jaar!